Προώθηση μέσω Social Media

Social Media Marketing είναι όλες οι διαδικασίες προβολής και προώθησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, χρησιμοποιώντας ως κανάλι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Google Plus, Twitter κλπ).

Η Codewild προσφέρει τόσο σε μεγάλες επιχειρήσεις, όσο και σε μικρομεσαίες, ολοκληρωμένες προτάσεις και στρατηγική για τα Social Media.

Περιλαμβάνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις, τις τεχνικές υλοποίησης και τις ενέργειες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός ολοκληρωμένου brand στα Social Media Networks.

social media marketing codewild ioannina

Υπηρεσίες Social Media Marketing

 • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας και του κύρους του brand σας

  Η συνεπής παρουσία σας στα social media σας ενισχύει το brand της επιχείρησής σας και δίνει πρόσβαση σε νέο πελατολόγιο.

 • Αύξηση του brand loyalty

  Με τα Social Media η επιχείρησή σας, είναι λίγοτερο απρόσωπη και οδηγεί το κοινό να νιώσει πιο κοντά στην εταιρεία και τα προϊόντα σας.

 • Περισσότερες ευκαιρίες για conversions

  Κάθε αλληλεπίδραση του κοινού με το brand σας, αυξάνει τις πιθανότητες να μετατραπούν οι απλοί επισκέπτες σε πελάτες.

 • Αύξηση της κίνησης στο website σας

  Κάθε παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί ένα νέο μονοπάτι που μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο site σας.

 • Υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

  Με την παρουσία σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αυξάνετε την πιθανότητα να βρίσκεστε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

 • Μείωση των εξόδων marketing

  Το Social Media Marketing έχει πολύ χαμηλότερο κόστος από τη διαφήμιση σε άλλα μέσα. Αυτό οφείλεται στο ότι το μέσο που χρησιμοποιεί για την επικοινωνία είναι δωρεάν και μπορεί να κάνει χρήση υπάρχοντος υλικού από το website σας ή. Ακόμα και αν προβείτε σε πληρωμένη διαφήμιση στα social media είναι οικονομικότερη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

 • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών

  Χρησιμοποιώντας τα Social Media μπορείτε να συγκεντρώσετε τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των πελατών σας. Επίσης, δίνετε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας χρησιμοποιώντας διαδεδομένες πλατφόρμες όπως το Facebook και το Twitter. Εσείς με τη σειρά σας, μπορείτε να δώσετε απαντήσεις δημοσίως, και να δημιουργήσετε παράλληλα μια θετική εικόνα στο υπόλοιπο κοινό που θα δει την ταχύτητα ανταπόκρισής σας.

Οφέλη Social Media Marketing

 • Δημιουργία pages/profiles στα Social Media.

  Δημιουργία σελίδων / profile στα διαδεδομένα social media όπως: Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Pinterest, Foursquare, LinkedIn και την εικαστική τους επιμέλεια στο βαθμό που επιτρέπει το κάθε μέσο.

 • Διενέργεια και προώθηση διαγωνισμών

  Διαγωνισμοί μέσω Timeline και Application, αυξάνοντας το engagement με τους ήδη υπάρχοντες fan.

 • Πληρωμένη διαφήμιση μέσω facebook (facebook ads)

  Προώθηση της Facebook Fan page και αύξηση των likes καθώς επίσης και αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας.

 • Μηνιαίο Report αποτελεσμάτων

  Ανάλυση των αλληλεπιδράσεων των χρηστών με το Facebook Fun page, δείχνοντας Likes, αρνητικές αντιδράσεις, βαθμούς αλληλεπίδρασης(likes, comments, shares), επισκέψεις και ώρες σύνδεσης χρηστών.

 • Δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου

  Δημιουργία και ανάρτηση κατάλληλου περιεχομένου αναλαμβάνοντας το εικαστικό και το δημιουργικό κομμάτι, ανάλογα με το Social Media Network που θα επιλέξουμε.

 • Διαχείριση αρνητικών κρητικών

  Άμεση διαχείριση αρνητικών σχολίων έτσι ώστε να επίλυονται αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα ή παρεξηγήσεις που δημιουργούνται.

 • Καθημερινή παρακολούθηση.  

  Παρακολούθηση και διαχείρση της σελίδας 7 ημέρες την εβδομάδα, επιλέγοντας μάλιστα τις κατάλληλες μέρες και ώρες για τη δημιουργία περιεχόμενου και την έναρξη διαγωνισμών