Υπηρεσίες SEO

To SEO (Search Engine Optimization) είναι μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, που παρέχεται από την CodeWild, ώστε το site σας να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τους αλγορίθμους που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo κλπ.), είμαστε σε θέση να βελτιστοποιήσουμε το site σας και να το κάνουμε πλήρως ανταγωνιστικό.

SEO (Search Engine Optimization) ονομάζουμε τη διαδικασία για την βελτίωση της θέσης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERPS) για συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, παραμετροποιώντας τον κώδικα, το περιεχόμενο, τη δομή και χρησιμοποιώντας πολλές ακόμα τεχνικές. Το SEO είναι μια μέθοδος marketing η οποία μπορεί να αποφέρει μεγάλο κέρδος και συγκριτικά με άλλες τεχνικές marketing είναι πολύ πιο οικονομική. Μπορεί να φέρει στοχευμένο κόσμο στην ιστοσελίδα σας οι οποίοι δε θα είναι απλά επισκέπτες αλλά πελάτες της επιχείρησής σας.

Πλεονεκτήματα SEO

 • Πολύ υψηλότερη επισκεψιμότητα και αυξημένες πωλήσεις

  Η ιστοσελίδα σας αποκτώντας κίνηση αυξάνει την επισκεψιμότητά της, με φυσικό επακόλουθο την αύξηση των πωλήσεων.

 • Μικρότερη εξάρτηση από την πληρωμένη διαφήμιση και χαμηλότερα έξοδα προώθησης

  Με ένα καλό SEO, η επιχείρησή σας δε χρειάζεται να χαλάει υπέρογκα ποσά σε διαφημίσεις, γιατί έχει ήδη εξασφαλίσει την online παρουσία της.

 • Αύξηση του κύρους της εταιρείας σας

  Mελέτες δείχνουν, πως όσο πιο ψηλά βρίσκουν οι υποψήφοι πελάτες την επιχείρησή σας στη Google, τόσο πιο αξιόλογη θεωρείται.

 • Στοχευμένοι επισκέπτες

  Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, ξέρουν τι ψάχνουν και κατά συνέπεια είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν πελάτες.

 • Ισχυροποίηση του brand της επιχείρησής σας

  Οι υψηλότερες θέσεις και η εμφάνιση σε παραπάνω από ένα αποτελέσματα συνδέονται με υψηλότερο prestige.

 • Μεγάλη διάρκεια

  Μπορεί το SEO να χρειάζεται χρόνο για να φανούν τα αποτελέσματά του, όμως το το καλό SEO δεν “λήγει”. Η παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης θα καθιερωθεί, εφόσον βέβαια και εσείς ακολουθείτε τη στρατηγική την οποία θα σας υποδείξουμε.

Πως κάνουμε SEO

 • Στρατηγική SEO

  Για να εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google, θα πρέπει να ακολουθηθεί μια στρατηγική που περιλαμβάνει:

  • Μελέτη Target Group και αναγκών
  • Μελέτη Ανταγωνισμού όσον αφορά την αξιοπιστία των μηχανών αναζήτησης
  • Αναφορά ευρημάτων και προτάσεις ώστε να ξεπεράσουμε τον ανταγωνισμό σας
 • Λέξεις-Κλειδιά

  Η αναζήτηση λέξεων κλειδιών είναι μια λεπτή διαδικασία και γίνεται ύστερα από αρκετή έρευνα και εξειδικευμένα εργαλεία. αποτελεί μετρήσιμο στόχο μιας στρατηγικής. Στην Codewild, ειδικευόμαστε στην έρευνα λέξεων-κλειδιών, και διαλέγουμε πάντα αυτές που μπορούν να σας οδηγήσουν στην αύξηση των εσόδων σας.

 • On-Site SEO

  Το On-Site Seo περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών και τεχνικών που γίνονται “πάνω” στην ιστοσελίδα, ώστε να είναι σύμφωνη με τα πρότυπα που ορίζουν οι μηχανές αναζήτησης. Πιο συγκεκριμένα, βελτιώνουμε το χρόνο φόρτωσης,  την αρχιτεκτονική δομή, τους εσωτερικούς συνδέσμους, του τίτλους, το markup κλπ.

 • Off-Site SEO

  Το Off-Site SEO περιλαμβάνει τεχνικές όπως χτίσιμο συνδέσμων, social media marketing κλπ. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία αποτελεσματικών backlinks και παράλληλα την εξουδετέρωση αρνητικών backlinks που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.  Το offsite SEO απαιτεί χρόνο, όμως είναι αυτό που θα εδραιώσει την ιστοσελίδα σας σε υψηλές θέσεις.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η CodeWild απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες πάνω στο SEO, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία για να κάνουν ανάλυση στην ιστοσελίδα σας και στον ανταγωνισμό σας.

Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας μας, είναι ότι δουλεύουμε με επιμονή και υπομονή, διερευνώντας οτιδήποτε θα μπορούσε να φέρει κέρδος στην επιχείρησή σας. Παράλληλα, μένουμε ενήμεροι σε ότι αφορά τις εξελίξεις του SEO, παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις της Google  και των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης.