loader image

On Page SEO

Codewild Software House
Με τον όρο On Page SEO εννοούμε όλες τις ενέργειες και επεμβάσεις μέσα στην ιστοσελίδα σας με σκοπό την καλύτερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
on page seo kataskevi istoselidon eshop pliroforiki codewild

codewild software house

OnPage SEO

To SEO (Search Engine Optimization) είναι μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, που παρέχεται από την CodeWild Software House, ώστε το site σας να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τους αλγορίθμους που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo κλπ.), είμαστε σε θέση να βελτιστοποιήσουμε το site σας και να το κάνουμε πλήρως ανταγωνιστικό.

S.E.O (Search Engine Optimization)

ονομάζουμε τη διαδικασία για την βελτίωση της θέσης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERPS) για συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, παραμετροποιώντας τον κώδικα, το περιεχόμενο, τη δομή και χρησιμοποιώντας πολλές ακόμα τεχνικές. Το SEO είναι μια μέθοδος marketing η οποία μπορεί να αποφέρει μεγάλο κέρδος και συγκριτικά με άλλες τεχνικές marketing είναι πολύ πιο οικονομική. Μπορεί να φέρει στοχευμένο κόσμο στην ιστοσελίδα σας οι οποίοι δε θα είναι απλά επισκέπτες αλλά πελάτες της επιχείρησής σας.

OnPage SEO

Το OnPage Seo περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών και τεχνικών που γίνονται “πάνω” στην ιστοσελίδα, ώστε να είναι σύμφωνη με τα πρότυπα που ορίζουν οι μηχανές αναζήτησης. Πιο συγκεκριμένα, βελτιώνουμε το χρόνο φόρτωσης, την αρχιτεκτονική δομή, τους εσωτερικούς συνδέσμους, του τίτλους, το markup κλπ.

Keyword στις ετικέτες τίτλων

Ο τίτλος της ιστοσελίδας είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη στο site για να έχετε ένα καλό keyword, το οποίο εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης. Σημαντικό είναι  ο τίτλος να αποτελείται από 6-7 λέξεις (max) και η λέξη – κλειδί να είναι κοντά στην αρχή του τίτλου.

Keyword στο URL

Λέξεις – κλειδιά στο URL της σελίδας σας, σε συνδυασμό και με άλλες μεθόδους, βοηθάνε πολύ στη κατάταξη του site σας στις μηχανές αναζήτησης.

Keyword στα Headings (H1,H2)

Ένα ακόμα σημαντικό μέρος όπου τα keywords έχουν μεγάλη σημασία είναι τα Headings (H1,H2,H3), δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη βάση στο κείμενο της σελίδας το οποίο θα πρέπει να αναφέρεται πραγματικά στη λέξη – κλειδί.

Backlinks μέσα στο κείμενο

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης είναι τα backlinks μέσα στο κείμενο της ιστοσελίδας, δηλαδή στο κείμενο των άρθρων και των σελίδων.

Αξιόπιστα Backlinks

Εκτός από τον σύνδεσμο μέσα στο κυρίως κείμενο, είναι σημαντικό εάν το site που συνδέεται με την ιστοσελίδα σας είναι αξιόπιστο ή όχι. Γενικά sites με μεγαλύτερο pagerank θεωρούνται αξιόπιστα.

Backlinks στο menu

Backlinks με λέξεις κλειδιά είναι επίσης χρήσιμο για το SEO, γιατί τονίζουν επιπλέον ότι μια συγκεκριμένη σελίδα, παράγραφος ή κείμενο είναι σημαντικό. Στον κώδικα της ιστοσελίδας σας, το menu φαίνεται σαν links.

Meta tag <Περιγραφή>

Το description meta tag εξακολουθεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα meta tags που παίζουν σημαντικό ρόλο στο SEO της ιστοσελίδας σας.

Meta tag <λέξη - κλειδί>

Το keyword meta tag, μετά από ανακοίνωση της Google έχει πάψει να υπολογίζεται σαν παράγοντας κατάταξης. Παρόλα αυτά, δείχνει ακόμα να προσμετράται και να βοηθάει έστω και ελάχιστα στην κατάταξη. Θα πρέπει ο αριθμός των meta tags keywords να είναι το πολύ 10.

Meta tag <Γλώσσα>

Πρέπει να δίνουμε την ίδια σημασία σε αυτό το meta tag εάν το site σας είναι σε παραπάνω από μια γλώσσα. Βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να εντοπίζουν την ιστοσελίδα σας στην αντίστοιχη γλώσσα.
h

Μοναδικό περιεχόμενο

Το να έχετε περισσότερο περιεχόμενο (σχετικό περιεχόμενο, το οποίο είναι διαφορετικό από το περιεχόμενο σε άλλα websites, τόσο στα κείμενα όσο και στα θέματα) είναι μια πραγματική ώθηση του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
h

Συχνότητα ανανέωσης

Οι μηχανές αναζήτησης, και ιδιαίτερα η Google, λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους το πόσο συχνά και ορθά ανανεώνεται το περιεχόμενο του site σας. Όσο περισσότερες “σωστές” ανανεώσεις τόσο καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.
h

Μορφοποίηση κειμένου

Έντονη και πλάγια γραφή είναι ένας άλλος τρόπος για να τονίσει τις σημαντικές λέξεις και φράσεις. Η μέθοδος αυτή λειτουργεί κατά κύριο λόγο στα keywords.

Domain με λέξη - κλειδί

Το ιδανικό για ένα domain είναι το url της ιστοσελίδας σας να περιέχει το σημαντικότερο keyword.

Ηλικία Domain

Ένα domain το οποίο είναι ενεργό στον διαδικτυακό κόσμο πολλά χρόνια θεωρείται έγκυρο, σοβαρό και αξιόπιστο.

Παύλες στο Domain

Οι παύλες στο domain της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να αποφεύγεται καθώς δεν είναι καθόλου “seo – friendly”.

Πλεονεκτήματα SEO

N

Πολύ υψηλότερη επισκεψιμότητα και αυξημένες πωλήσεις

Η ιστοσελίδα σας αποκτώντας κίνηση αυξάνει την επισκεψιμότητά της, με φυσικό επακόλουθο την αύξηση των πωλήσεων.
N

Μικρότερη εξάρτηση από την πληρωμένη διαφήμιση και χαμηλότερα έξοδα προώθησης

Με ένα καλό SEO, η επιχείρησή σας δε χρειάζεται να χαλάει υπέρογκα ποσά σε διαφημίσεις, γιατί έχει ήδη εξασφαλίσει την online παρουσία της.
N

Αύξηση του κύρους της εταιρείας σας

Mελέτες δείχνουν, πως όσο πιο ψηλά βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες την επιχείρησή σας στη Google, τόσο πιο αξιόλογη θεωρείται.
N

Στοχευμένοι επισκέπτες

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, ξέρουν τι ψάχνουν και κατά συνέπεια είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν πελάτες.
N

Ισχυροποίηση του brand της επιχείρησής σας

Οι υψηλότερες θέσεις και η εμφάνιση σε παραπάνω από ένα αποτελέσματα συνδέονται με υψηλότερο prestige.
N

Μεγάλη διάρκεια

Μπορεί το SEO να χρειάζεται χρόνο για να φανούν τα αποτελέσματά του, όμως το το καλό SEO δεν “λήγει”. Η παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης θα καθιερωθεί, εφόσον βέβαια και εσείς ακολουθείτε τη στρατηγική την οποία θα σας υποδείξουμε.

codewild software house

Επιπλέον υπηρεσίες του SEO

Μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε σας απορία.

Επικοινωνήστε με την Codewild

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας, για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε πολύ, να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας.

Ναπολέοντος Ζέρβα 5, Ιωάννινα

Φόρμα Επικοινωνίας

Όροι Χρήσης