loader image

Γνωρίστε όλη την ομάδα που απαρτίζει την Codewild

Codewild Software House Team

About us

Η δύναμη της Codewild πηγάζει από τους έμπειρους και δημιουργικούς συνεργάτες της.

Μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη σωστή καθοδήγηση, τον νεανικό ενθουσιασμό αλλά και το πάθος για εξέλιξη η Codewild πρωτοπορεί και καινοτομεί στο χώρο του Software Development με γνώμονα πάντοτε την ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε project που θα αναλάβει.

Who We Are

Η ομάδα μας

Γνωρίστε όλα τα μέλη της Codewild.

Νίκος Στασινός (CEO)

Senior Software Engineer / Solution Architect

Ο τομέας της Πληροφορικής εξελίσσεται καθημερινά, με ραγδαίους ρυθμούς. Εκτός από τη γνώση και το δημιουργικό πνεύμα που χαρακτηρίζουν το ανθρώπινο δυναμικό της CodeWild, υπάρχουν τρεις ακόμη παράγοντες , τους οποίους σεβόμαστε και υιοθετούμε σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Ασφάλεια – Τεχνογνωσία – Ποιότητα. Δουλεύοντας για αρκετά χρόνια σε συστήματα υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου ρίσκου, είμαστε αρκετά έμπειροι ώστε να αντιμετωπίζουμε και να προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας ακόμα και το πιο δύσκολο έργο,γιατί η δυσκολία για εμάς σημαίνει πρόκληση. Για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση, είναι να βλέπουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους! My motto:

“Enjoy Your Creative Side!”

Νικόλας Εξαρχάκος

Project Manager / Web Analyst

Η επιτυχία πηγάζει από την δημιουργικότητα και η δημιουργικότητα από το ανήσυχο πνεύμα. Αυτό το μότο είναι ο κινητήριος μοχλός για την επιτυχία ενός έργου και προϋποθέτει ανάλυση, σχεδιασμό και φυσικά βελτιστοποίηση σε όλα του τα στάδια. Η CodeWild δημιουργεί, καινοτομεί και ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, έχοντας σαν γνώμονα την ικανοποίηση όλων των παραμέτρων που απαρτίζουν ένα project. Σκοπός μας, είναι η δημιουργία πελατών για τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα του Internet Marketing. Εξειδικεύομαστε στο SEO (Search Engine Optimization) βελτιστοποιώντας technical factors και content, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις των μηχανών αναζήτησης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τη σταθερή σας ηλεκτρονική παρουσία, αυξάνοντας το “Brand Value” της επιχείρησής σας και δημιουργώντας “conversions” στις υπηρεσίες σας. My motto:

“The best place to hide a dead body is the second page of search engines”

Xάρης Σκανδάλης

Web Developer

Έχοντας επιλέξει τον κλάδο την Πληροφορικής  και συγκεκριμένα τον τομέα του Web Development/Design, ενός τομέα που αναπτύσσεται συνεχώς και αλλάζει κάθε μέρα, είναι καθήκον μας να συμβαδίζουμε και εμείς με τις αλλαγές αυτές. Στην CodeWild προσφέρουμε τους τελευταίους και πιο σύγχρονους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων που υπάρχουν στην αγορά τόσο στο front-end development όσο και στο back-end development.Η καθημερινή ενασχόληση με .ΝΕΤ framework, C#, HTML, CSS, Javascript και SQL, μας δίνει την δυνατότητα να παραδίδουμε στους πελάτες μας ποιοτικά σχεδιασμένες, εύκολες στην χρήση και μοναδικές ιστοσελίδες/εφαρμογές οι οποίες προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε συσκευή. My motto:

“Never stop evolving”

Λύσεις Πληροφορικής από την Codewild

Δείτε όλες τις Λύσεις Πληροφορικής που προσφέρει η εταιρεία Codewild Software House

Επικοινωνήστε με την Codewild

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας, για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε πολύ, να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας.

Ναπολέοντος Ζέρβα 5, Ιωάννινα

Φόρμα Επικοινωνίας

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest